Snart, snart är våren här – de ljusa timmarna många och cykeldagarna långa. Men ännu har vi några veckor där det kan behövas belöningar för att komma iväg på längre cykelturer.

I januari tillbringade vi en natt på Brösarps gästis med SPA och god mat. Cyklingen gav mersmak, slingrande vägar och massor av bokskog. I veckans vlogg kan du följa med till Brösarps Gästgivaregård. Den bästa delen av cyklingen är dock inte med på filmen – men du kan läsa om den här.

Cyklat

Här kan du läsa var vi cyklade i januari.

Brösarps norra backar fascinerar alla årets månader. Här en januarimorgon.

Äta 

Brösarps Gästgivaregård, november 2018

Brösarps Gästgivaregård, januari 2020

En av de godaste vegetariska rätter jag ätit! Bön- och morotskaka, ugnsrostade jordärtskockor och krämiga röror. Vilka strukturer och smaksensationer. Här kan vi tala om matkonst.
Det är sällan Cykelhandlaren håller med om att den vegetariska rätten håller högre klass än fisken.
Creme Brule med sorbet – perfekt krispighet! Såå gott!

Sova

Brösarps Gästgivaregård, november 2018

Uppskattar den mysiga stämningen i restaurangen, som även används som frukostmatsal.

Göra

Österlens glashytta – Elna Jolom

Bilder från mitt besök hos Elna Jolom i oktober 2013S


0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *