Hur vi sover är en stor del av vår reseupplevelse. Helst vill vi ha en variation mellan enkla och lyxiga boenden. Prismässigt ligger Hotel Melva Suite utanför Firgas i kategorin mitt emellan – men när bubbelpoolen fungerar är standarden helt klart lyxig.

Hotel Melva Suites en bit inåt land uppe på en bergstopp med rejäl uppförsbacke. (Vi valde att leda cyklarna upp eftersom vägens underlag var riktigt dåligt.) Vilka solnedgångar vi kunde beundra från hotellet.

Det bästa som finns är när vi kan ta in cyklarna på rummet. Vi hade tur och fick ett rum i markplan med stor golvyta för cyklarna.

Tyvärr fungerade inte jacuzzin när vi var där. Ägarinnan förklarade att det var lång leveranstid på någon reservdel. Med ett fungerande jacuzzi har det här boendet verkligen allt – till och med engelsktalande värdinna (vilket inte tillhör vanligheterna på Kanarieöarna).

Värdparet har stora visioner. Huvudbyggnaden är gigantisk och tomten planerad för ytterligare lägenheter. I nuläget finns bara den stora huvudbyggnaden, ett hus med åtta sviter samt restaurangbyggnaden. Fastigheten känns lite märkligt öde, som om allt avstannat.

I restaurang Irejul serveras frukost och en trerätters kvällsmeny.

På trerättersmenyn finns två förrätter, två huvudrätter och två efterrätter att välja mellan. Allt var rustikt och vällagat.

Härlig miljö, fantastiskt värdpar, god mat och sköna sängar (även om vi fick använda våra spännband för att sängarna inte skulle glida isär).

Hur prisvärt var det? 

Du hittar en sammanställning av alla ställen vi sov på här.

Här hittar du Hotel Melva Suites hemsida

Här hittar du sammanfattningen från resan till Gran Canaria


3 kommentarer

Från Santa Brigida till Firgas - andebark.se · februari 19, 2019 kl. 11:12 f m

[…] Här kan du läsa mer om Hotel Melva Suites. […]

Vila röven dag på Gran Canaria - andebark.se · februari 19, 2019 kl. 2:14 e m

[…] Hotel Melva Suites […]

Hur bokar ni boende? – Cyklat · februari 21, 2019 kl. 9:21 e m

[…] Här kan du läsa mer om Hotel Melva Suites. […]

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *