När du cyklar längs Kattegattleden känner du doften av grillat kött. För några år sedan stannade vi och åt sparris här. I dag valde vi att testa en hel middag på Holy Smoke.

Holy Smoke har byggt ett koncept där mat, miljö, dofter och ljud förflyttar dig till USA.
Alla platser är utomhus.
Vi valde BBQ plate. På den här tallriken var Creme chili corn (majsen) min favorit.

På den här plattan var Smokey Kale (kål med pulled pork) min favorit.
Alla anställda bär tröjor med logotypen. Det säljs även grillkol, grillar och verktyg.
Vi hade inte mer än lämnat Holy Smoke förrän vi såg en skylt längs vägen om gårdsförsäljning.
Knallen Tommy Jarnmark hade drabbats hårt av alla inställda marknader och sålde nu rökt korv på torgen istället.
Hans fru var thailändsk kock och bjöd på den här tallriken. Vilka vårrullar!!!
Vårrullarna var de bästa vi smakat – och fastän vi ätit köpte vi sju (för 100 kr) där vi åt vars en direkt och de andra fem fick följa med hem.


1 kommentar

Utvälinge – Krapperup: 45 km när Kullhalvön är som vackrast – Cyklat · maj 9, 2021 kl. 9:16 e m

[…] Holy Smoke och Kullabygdens delikatesser […]

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *