I datorn ligger på många påbörjade inlägg, men den senaste tiden har orden inte räckt till. Sedan i augusti har mycket tid ägnats åt redigeringen av min debutbok – OVÄSEN i Älvdalen, som ges ut på Hoi förlag den 21 mars 2020.

Omslaget till Oväsen i Älvdalen

När jag var på Rimforsa strand började andra ord flöda – de om min utmattningsdepression och mina självmordsplaner. På en vecka fick jag ihop 30.000 ord. Denna minibok släpps på bokmässan i Billesholm den 27 juni 2020.

Team Albert MTB

Som om inte det vore nog planerar vi för att utveckla Billesholm till en cykeldestination. Mats Karlsson är projektledare och ordförande i TeamAlbert MTB klubb. Redan till våren kommer Eric och Tilde tävla för klubben på elitnivå.

Semestertips

Min plan var att lägga upp tre inlägg med semestertips inför sommaren. Det första handlar om sträckan från Kristianstad till Trelleborg – det hittar du här.

Det andra är sträckan från Laholm till Söderåsen och det tredje var till Rügen. Inläggen om Rügen är mest tidskrävande för jag inser att jag knappast skrivit något alls. Däremot har vi lagt upp vloggar från Rügen som jag lägger i ett separat inlägg nästa vecka.

Som sagt – hoppas du har överseende med sämre uppdatering men författarskapet behöver min fulla uppmärksamhet den närmaste tiden. På sidan www.andebark.se kan du följa mitt författarskap.

Ses snart igen!

Länkar om författarskap

Bloggen www.andebark.se

Mer om bokserien Eldarna

Här hittar du blogginläggen som ligger till grund för Sätta punkt.

Bokmässan i Billesholm

Team Albert MTB

Team Albert MTB:s hemsida

Team Albert MTB:s FB-sida

Team Albert MTB föddes i samband med Söderåsdagen 2019

Kategorier: Tips

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *