En regnig januarisöndag bestämde vi oss för att pröva Rosenberg i Åstorp. Vi hade inga förväntningar – men upptäckte en pärla som kvalade in på vår topplista.

Utvändigt pågick fasadrenovering, men inomhus var alla rum nyrenoverade med omsorg om varenda detalj. Samma omsorg fanns i maten.

Vi fick veta att de serverar en trerätters söndagsmiddag varannan söndag. Fast egentligen var det mycket mer än en trerättersmiddag. Förrätten bestod av en buffé med ägg och tre sorters sill, en otroligt god lax och skaldjurstårta samt rökt fläskfilé med waldorfsallad.

Huvudrätten serverades vid bordet och bestod av black & white med råstekt potatis och otroligt goda grönsaker i säsong.

Vilken efterrättsbuffé! Helt i klass med Salomonkrog. Två sorters pajer, creme brule, chokladbollar och den gula tårtan på bilden.

Varannan söndag serveras brunch för 225 kronor – det måste vi pröva nästa gång!

Hotell och Restaurang Rosenberg, Åstorp

Söndagsbrunch den 20 januari 2019

30 km i ösregn


2 kommentarer

- andebark.se · januari 13, 2019 kl. 4:09 e m

[…] Mer om Hotell och Restaurang Rosenberg hittar du på cyklat.se. […]

Villa Rosenberg - andebark.se · januari 21, 2019 kl. 9:57 f m

[…] Här kan du läsa mer om Villa Rosenberg […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *